Uw fiscaal voordeel

Voor tal van dakwerken, kunt u fiscale tegemoetkomingen krijgen van de Vlaamse Overheid.

Lees hier waar u precies recht op heeft

Dakisolatie

U heeft kamers onder dak en het is er te warm in de zomer en te koud in de winter? Het zijn aanwijzingen dat uw dak slecht geïsoleerd is! Nochtans kan u met een kleine ingreep en dito investering van uw woning een een energiezuinige woning maken en jaarlijkse 30% besparen op uw energieverbruik!

Bovendien geniet u van een belastingvermindering op uw investering tot 40% en een premie tot 4 euro/meter, wanneer de dakisolatie geplaatst wordt door een erkend specialist. Moeten wij u nog overtuigen?


Bespaar op uw energiefactuur en plaats dakisolatie!


Natuurlijk is dakisolatie een must voor elke nieuwbouw. Maar ook voor de isolatie van uw bestaand dak biedt Dakwerken VDB uit Grobbendonk diverse oplossingen.


Hellende daken isoleren

Bij nieuwbouw

Een dak degelijk isoleren bij nieuwbouw is investeren in besparingen waarvan u in de toekomst de vruchten zult plukken.

Voor een nieuwbouw adviseren wij om het dak te isoleren met dakelementen van Unilin. Die zijn snel monteerbaar, geluidswerend, tochtdicht, en bieden de mogelijkheid tot grote overspanningen. En niet oninteressant: de binnenzijde is al afgewerkt, u kan daarvoor kiezen uit talloze mogelijkheden.

Bij renovatie

Isoleren bij een renovatie doet Dakwerken VDB uit Grobbendonk door powerroofplaten te plaatsen op uw bestaande houten dakstructuur. Die vormt dan een doorlopende isolatielaag. Vervolgens brengen we op de platen een waterdichte folie aan, die zorgt voor een optimale
isolatie en tegelijk een vochtwerende, vormvaste bescherming van uw bestaande dakstructuur is. Door die werkwijze kan de volledige binnenafwerking van uw zolder behouden blijven.

Waarom kiest Dakwerken VDB voor powerroof ?

  • volledig isolatieschild, geen koudebruggen
  • vormvaste, harde plaat
  • ongevoelig voor vocht
  • volledige bescherming van uw dakconstructie
  • bij renovatie kan de bestaande binnenafwerking behouden blijven


Na-isoleren doet Dakwerken VDB door isolatiemateriaal aan te brengen tussen de kepers. Hierop worden houten latten aangebracht om de isolatie voldoende dik te kunnen aanbrengen. Desgewenst kunnen we het geheel nog met afwerkingsplaten afdichten, zodat u een netjes afgewerkte en perfect geïsoleerde zolder heeft.


Platte daken isoleren

Ook voor de isolatie van platte daken kunt u een beroep doen op Dakwerken VDB. We gebruiken isolatieplaten van Recticel. Die hebben namelijk een kern in hard polyurethaanschuim en zijn aan beide zijden bekleed met gebitumineerd glasvlies.

Eigenschappen van Recticel isolatieplaten:

  • hoge isolatiewaarde
  • grote stabiliteit
  • blijvend goede beloopbaarheid
  • licht gewicht


Wilt u meer informatie over dakisolatie of een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken VDB