Uw fiscaal voordeel

Voor tal van dakwerken, kunt u fiscale tegemoetkomingen krijgen van de Vlaamse Overheid.

Lees hier waar u precies recht op heeft

Dakramen

Behoefte aan meer licht of ventilatie op uw zolder of slaapkamer? Misschien is een dakraam de oplossing. Dakwerken VDB levert en plaatsten dakramen in alle maten en varianten. Van vier-, zes- tot negenpans dakramen, maar ook volledig geïsoleerde luxedakramen behoren tot de mogelijkheden.

Bij Dakwerken VDB krijgt u uitsluitend topkwaliteit. van grote merken als Velux, Ubbink of Roto. Natuurlijk leveren wij u ook de bijbehorende accessoires.


Dakkapellen

Niet alleen behoefte aan meer licht maar ook behoefte aan meer ruimte? Vergroot uw zolder door een dakkapel te laten plaatsen. Een dakkapel is een ware metamorfose voor uw zolder. U zult uw ogen nauwelijks geloven.
Dakwerken VDB plaatst ze voor u in alle maten en varianten, hout of kunststof, met of zonder oversteek, met plat- of hellend dak. Tevens zijn diverse bekledingen mogelijk in o.a. hout, trespa, zink, natuur- of keramische leien.

Uiteraard wordt uw dakkapel door ons volgens de geldende normen geïsoleerd en afgewerkt.


Wilt u meer informatie over of een prijsindicatie voor het plaatsen van dakramen of dakkapellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.