Uw fiscaal voordeel

Voor tal van dakwerken, kunt u fiscale tegemoetkomingen krijgen van de Vlaamse Overheid.

Lees hier waar u precies recht op heeft

Lood- en zinkwerken

Naast de reguliere mast- of bakgoot, kunnen wij in vrijwel elke situatie een goot op maat leveren en monteren. Die kan zowel in zink als in koper worden uitgevoerd, zoals ook de bijbehorende hemelwaterafvoeren. Het verwerken van zink of koper aan nieuwe woningen lijkt door architecten weer te zijn herontdekt. In allerlei combinaties worden wanden en daken van de mooiste gebouwen en woningen tot blikvangers gemaakt.

Omdat Dakwerken VDB uit Grobbendonk volledig maatwerk levert, kunnen wij u goten en hemelwaterafvoeren maken, helemaal zoals u die wilt, zodat ze perfect bij uw woning passen.


Dak- en wandbekleding

Daarnaast is Dakwerken VDB gespecialiseerd in het maken van dak- en wandbekledingen in zowel zink als koper. Dit kunnen wij in allerlei vormen en methodes, o.a. fels en roeven daken c.q. wanden. Daarnaast komen regelmatig loodbekledingen voor om dak- en wandaansluitingen waterdicht af te werken, in samenhang met andere daken. Kunststof en bitumineuze daken werken wij af met zinken deklijsten, op maat gemaakt in onze werkplaats

Uiteraard staan wij u in heel dit project bij van a tot z. Als u dat wilt maken wij een plan van aanpak, maar staan wij ook in voor de uitvoering van de werken

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze zink- en loodwerken, of als u een gratis prijsofferte wilt.